Què és Quatre Passes

Quatre Passes Serveis Ambientals SCCL som una cooperativa especialitzada en l’àmbit de la divulgació i sensibilització ambiental a “quatre passes” de casa nostra, el Penedès.
Oferim la possibilitat de dur a terme plegats, projectes tècnics, educatius  i ecoturístics, per donar a conèixer els valors naturals, ecològics i patrimonials del territori, tenint present el respecte vers l’entorn i la sostenibilitat.

Nosaltres

Anna Mascaró Soler
Anna Mascaró Soler
Llicenciada en Ciències Geològiques per la Universitat de Barcelona i amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica en l’especialitat de Ciències de la Naturalesa. Tinc diversa formació i experiència laboral relacionada amb la gestió del Medi Ambient, l’agroturisme i l’educació ambiental. M’agrada caminar per la muntanya i descobrir els petits tresors que s’hi amaguen.
Montse Jané Rius
Montse Jané Rius
Llicenciada en Biologia en l’especialitat d’Organismes i Sistemes per la Universitat de Barcelona amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica en l’especialitat de Ciències de la Naturalesa. He fet diversa formació i tinc experiència relacionada amb projectes ambientals i en el camp de l’educació ambiental. M’agrada passejar i observar cada detall que m’envolta… la natura és sorprenent!

Treballem amb